Ring: 08-96 01 35

Varmt välkommen Vida – Vi välkomnar Vida som ny kund.

Vida är ny kund hos Norrmalmstryckeriet.

Vi på Norrmalmstryckeriet är glada och stolta över att välkomna Vida som en ny kund. Vida är en framstående global aktör med djupa rötter i den svenska skogen. Med en imponerande portfölj av förädlade produkter som exporteras över hela världen, representerar Vida en hållbar och innovativ användning av våra skogs resurser.

Med cirka 1 600 anställda och 24 produktionsanläggningar, varav 12 är sågverk, utstrålar Vida en imponerande industriell aktör. Produktionen är huvudsakligen inriktad på konstruktionsvirke, men inkluderar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränsle och hustillverkning. Denna diversitet gör Vida till en ledare inom sektorn, och vi är entusiastiska över att få stödja dem i deras fortsatta expansion och framgång.

Norrmalmstryckeriet ser fram emot att leverera högkvalitativa trycktjänster som matchar Vidas behov och förväntningar. Vi är övertygade om att vårt engagemang i miljö, kvalitet och precision kommer att komplettera Vidas strävan efter excellens.

Ännu en gång, välkommen Vida. Vi ser fram emot en lång och framgångsrik relation.

Kontakta oss.