Ring: 08-96 01 35

Svenska Curlingförbundet.

Alla dessa år med kvalitet, exakta leveranstider och specialfix är det alltid Mats som har funnits där.
”Är det någonting jag kan stå för är det att vara referent till Norrmalmstryckeriet! Alla dessa år med kvalitet, exakta leveranstider och specialfix är det alltid Mats som har funnits där. Allt ifrån speciella stansmallar till vanliga trycksaker och annorlunda uppdrag – han löser allt! Framför allt är det tryggheten; Mats har aldrig missat att leverera ett jobb i tid fast jag har varit hopplös ibland med att lämna i tid.”
– säger Stefan Lund som är förbundschef på Svenska Curlingförbundet.

Jag och Mats gick på Grafiska institutet samtidigt. Sedan när jag startade min egen byrå, började jag anlita Norrmalmstryckeriet och så har det fortsatt i 25 år. Personlig service, optimalt bemötande och högsta kvalitet – då är det helt enkelt Norrmalmstryckeriet som gäller!

Svenska Curlingförbundet och Stefan beställer många trycksaker som är kopplade till den dagliga verksamheten och de olika stora eventen inom sporten.

Det kan vara vanliga foldrar och broschyrer men också skyltar och affischer och nästa år blir det ännu mer när både EM och VM går i Sverige. Jag gillar att göra lite oväntade trycksaker, till exempel skyltar till hotellrum, där curlingdeltagare bor under tävlingarna. I stället för den vanliga rumsskylten får gästerna en personlig, specialdesignad skylt med curlingmotiv!

Och just när det gäller svensk curling har årets säsong varit den mest framgångsrika någonsin med nio internationella medaljer från VM, OS och Paralympics. I junior-VM i maj 2022 tog de svenska curlingtjejerna silver!

Vi vill förstås gärna få ännu fler curlare här i Sverige och nu har vi fått ett avtal med SVT ända fram till 2030. Så nu kommer vi att synas ännu mer och det gillar vi!

Stefan Lund, Svenska Curlingförbundet

Hemsida: 

Kontakta oss.