Ring: 08-96 01 35

Historik.

Under hösten 2014 gick Sandvikens Tryckeri samman med AB Norrmalmstryckeriet och utgör sedan dess en del av Norrmalmstryckeriet med säljkontor i Gävle och produktion i Sollentuna.

Båda med anor från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, har geografiskt sett haft egna produktioner i tryckeri Stockholm och Sandviken. Norrmalmstryckeriet har historiskt varit stora inom tryck till musikindustrin på den tiden den förmedlades på LP-skivor. Bolaget har genom åren anpassat sig till omvärlden och är idag ett fullservicetryckeri beläget i Sollentuna. Sandvikens Tryckeri ifrån början ett interntryckeri på Sandvikens Jernverk (SANDVIK AB) utvecklades till ett kvalitetstryckeri som producerade böcker till konstnärer och kundtidningar som spreds över hela världen.

Framtida behov, likartad kundstruktur samt ett historiskt samarbete mellan Sandvikens Tryckeri och Norrmalmstryckeriet ledde fram till sammanslagningen 2014.

Smarta trycktips:

Trycktjänster för varje behov. Norrmalmstryckeriet är specialister på digital och offsettryck. Vi tar hand om hela processen, från original till lagerhållning och distribution. Vår produktionsanläggning har hög kapacitet och korta ledtider – Precis som det ska vara.

Kontakta oss.