Ring: 08-96 01 35

Memira.

Aldrig någonsin har jag tänkt att vi skulle byta tryckeri! Då får du inte den fantastiska servicen.
”Aldrig någonsin har jag tänkt att vi skulle byta tryckeri! Då får du inte den fantastiska servicen. Kanske lite billigare men i längden vinner den personliga relationen, att Norrmalmstryckeriet alltid finns där, snabba och bra på att svara och återkopplar med frågor om man är lite otydlig med sin beställning. Inga påsar! Inga broschyrer kvar! Hjälp!”
– säger Åsa Bergendorf, marknadschef, Memira

Åsa Bergendorf, marknadschef på Memira, som är ledande inom ögonlaser och linsbyte i Skandinavien och Nederländerna. Tidigare jobbade Åsa Bergendorf på Twilfit som marknadschef och hade då kontakt med ett av landets största tryckerier.

Det var väldigt mycket bekymmer där och då och när vi till exempel beställde påsar, var vi bara som en droppe i havet. Jag tycker att det är en jätteskillnad nu med Norrmalmstryckeriet och jag uppskattar otroligt mycket den personliga servicen. När saker tar slut, när vi undrar hur många vi tryckte förra gången. Då tar Norrmalmstryckeriet själva kontakt och fungerar nästan som en konsult och håller reda på när vi behöver trycka upp nytt material.

Jag började på Memira för ett knappt år sedan och har sedan dess fått äran att jobba med Norrmalmstryckeriet. Memira har varit kunder där sedan 2014. Det personliga omhändertagandet och uppmärksamhet och engagemang gör att man känner sig väldigt trygg med att det man beställer blir rätt och levererat i rätt tid.

Hemsida: 

Kontakta oss.