Ring: 08-96 01 35

Varför välja trycksaker?

Trycksaker: Fördelar med en diversifierad marknadsföringsmix.

I en konstant digital tillväxt utgör trycksaker en kraftfull komponent i en integrerad marknadsföringsstrategi. Trycksaker har en viktig plats genom att de skapar en mer heltäckande och effektiv kommunikation. Trycksaker är en effektiv komponent i digitala marknadsföringsinsatser. Låt oss dyka djupare in i fördelarna med trycksaker:

Förstärkt varumärkesmedvetenhet
Trycksaker, med en fysisk närvaro, fångar uppmärksamheten på ett sätt som andra medier har svårt att matcha, vilket resulterar i en förhöjd varumärkesmedvetenhet. Från broschyrer till affischer, varje tryckt material med ditt varumärke på det blir ytterligare en stark bärare av ditt företags identitet.

Ökad trovärdighet
I en värld överflödande med digital information, står trycksaker ut som en mer trovärdig informationskälla. Den fysiska handlingen att hålla och vända sidor i en produktkatalog eller tidning skapar en fördjupad tillit, vilket leder till starkare relationer med kunderna och ökad varumärkeslojalitet.
Genom att ta beslutet att producera trycksaker, sänder företaget en tydlig signal till sina kunder – ett bevis på deras engagemang för sin egen kommunikations kvalitet och relevans. Detta är ett kraftfullt signalvärde till omvärlden: – vi har något viktigt att berätta och vi har gjort oss besväret att göra trycksaker, och endast genom signalvärdet förblir trycksaker en ovärderlig del av den moderna marknadsföringsmixen.

Förbättrat engagemang
Trycksaker erbjuder möjligheten till djupgående engagemang. Till skillnad från den digitala världen, där information konsumeras snabbt, lockar trycksaker till längre lästid. Ditt innehåll har större chans att bli läst, vilket genererar en djupare engagemang i din målgrupp.

Lång livslängd
Jämfört med en online annons som försvinner efter bara några sekunder, har trycksaker en betydligt längre livslängd. Ett visitkort, till exempel, kan förvaras i plånböcker och handväskor i månader eller till och med år. Detta säkerställer att ditt varumärke förblir top-of-mind hos dina kunder under en betydligt längre tid.

Distinkt konkurrensfördel
Många företag fokuserar endast på digital marknadskommunikation, vilket betyder att om du inkluderar trycksaker i din kommer det att garanterat ge dig en unik konkurrensfördel. Det finns alltid en mängd potentiella kunder som uppskattar det personliga och taktila mediet.

Sammanfattning

Att förlita sig uteslutande på digitala plattformar leder till missade möjligheter när det gäller att skapa ett bestående intryck i din målgrupp. Vid produktion av trycksaker med hög kvalitet, signalerar ditt företag engagemang och trovärdighet, vilket resulterar i en stark, bestående och betydelsefull närvaro för ditt varumärke. Trycksaker tjänar som en tydlig indikator på ditt företags vilja att investera i långsiktig och meningsfull kommunikation med sina kunder.

Smarta trycktips:

Trycktjänster för varje behov. Norrmalmstryckeriet är specialister på digital och offsettryck. Vi tar hand om hela processen, från original till lagerhållning och distribution. Vår produktionsanläggning har hög kapacitet och korta ledtider – Precis som det ska vara.

Kontakta oss.