Ring: 08-96 01 35

Konst möter offset-tryck.

>> Se filmen här!

Konstnärlig kreativitet och teknisk precision sätter människans fantasi i fysisk form. Denna kraftfulla kombination lyfts fram när Norrmalmstryckeriet i samarbetar med illustratören och konstnären Martin Ander i den senaste filmen av Grafx.

”Det är tryckeriet som sätter kronan på verket,” vilket betonar det outtalade men oerhört viktiga samarbetet mellan kreatören (konstnären, designern, skribenten) och den som verkställer kreativiteten (tryckeriet). Denna film, en del av den nya Grafx-kampanjen, ligger mycket nära Norrmalms Tryckeris hjärta, då vi är stolta över att vi var en del av denna skapandeprocess.

Roger, vår kompetenta offset-tryckare vid Norrmalmstryckeriet, hade privilegiet att arbeta tillsammans med Martin Ander. Genom samarbetet lyckades de skapa ett imponerande konstverk som visar på den oändliga potentialen i ett partnerskap.

Roligt nog återspeglar denna framställning Norrmalmstryckeriets grundläggande filosofi – att sträva efter att vara mycket mer än ”bara” ett tryckeri. Vi ser oss som medskapare, där vår tekniska kunskap och erfarenhet kompletterar våra kunders kreativa vision.

Vårt mål är att alltid sätta ”kronan på verket”, och att leverera en produkt som gör att våra kunder skiner. Oavsett om det är en broschyr, en affisch eller ett konstnärligt projekt, tar vi uppdraget på största allvar med stolthet och engagemang.

För att se hela filmen, besök länk till filmen. Vi är stolta över att ha varit en del av denna fantastiska process och vi ser fram emot fler liknande projekt i framtiden.

Kontakta oss.