Tryckeri Stockholm

Tryckeri Stockholm

Letar du efter ett företag som kan hjälpa dig med tryckt material? Då kan du glädjas åt att letandet är över. Norrmalmstryckeriet är ett tryckeri i Stockholm med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi arbetar med alla former av grafiska material och erbjuder våra tjänster till såväl stora som små företag.

Vill du komma i kontakt med Norrmalmstryckeriet? Kontakta oss på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se!

Tryckeri i Stockholm med bred produktkatalog

Behovet av trycksaker varierar från kund till kund. För att kunna vara ett tryckeri som erbjuder helhetslösningar för alla olika syften är en bred produktkatalog ett måste. På Norrmalmstryckeriet är vi stolta över att kunna ge våra kunder exakt vad de önskar, både vad gäller kvantitet, kvalitet och produktvariation. Vi arbetar med alltifrån tryck av mindre uppsättningar av inbjudnings- och visitkort till material för stora och omfattande marknadsföringskampanjer.

Reklamblad

Ibland är de enklaste och mest klassiska trycksakerna de mest effektiva. Ett reklamblad är helt enkelt ett pappersark med tryck, antingen på bara en sida eller på båda. På vårt tryckeri i Stockholm erbjuder vi reklamblad i alla storlekar. Från minimala mått till så stora mått som vår tryckpress fixar, även om reklamblad som mäter över 50×70 cm vanligen kallas för affisch. Beroende på i vilket syfte man ska använda reklambladet kan behovet av tryck på bladets ena respektive båda sidor variera. Vi bearbetar pappret utefter kundens önskemål och reklambladets ändamål. Bladet kan exempelvis vara perforerat, präglat, folierat, lackat, laminerat eller stansat. Du bestämmer!

Foldrar

En folder består, precis som ett reklamblad, av enbart ett ark. Skillnaden är att arket är vikt på ett sätt som gör att det får flera sidor. En fördel med foldrar är att man inte behöver några hjälpmedel, såsom lim eller klammer, för att hålla ihop dem. Den vanligaste foldern är förstås ett enkelvikt A4-ark, men det finns betydligt mer finurliga vikningar än så. Kontakta oss gärna på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se så berättar vi mer om vårt folder-skapande!

Broschyr

En broschyr skiljer sig från en folder ur det hänseende att den har minst åtta sidor och består av flera ark. Denna trycksak hålls vanligen samman med hjälp av metallklammer, men även limlösningar förekommer. Beroende på hur många sidor du vill att just din broschyr ska ha så tacklar våra experter på Norrmalmstryckeriet uppdraget på olika sätt. Då broschyren uppnår ett högt antal sidor kan exempelvis en limlösning vara att föredra.

Mappar

En mapp är en populär och funktionell trycksak som passar utmärkt för att samla andra typer av material, vilket de flesta förstås känner till. Det finns flera olika sätt att skapa en mapp på, men det vanligaste är att den har formen av ett A4-ark. Som kund hos oss på Norrmalmstryckeriet kan man skräddarsy sin mapp-lösning som man vill. Detta gäller exempelvis hur mappens låsning och rygg ska se ut och om man vill ha tryck på utsida, insida eller både och. Vi har lång erfarenhet av att skapa mappar och hjälper gärna till med rekommendationer i ett tidigt stadie.

Affischer/Posters

Ett reklamblad som har storleken A2 eller större brukar vanligtvis gå under namnet affisch. Två av de vanligare måtten på den här typen av trycksaker är 50×70 cm respektive 70×100. På Norrmalmstryckeriet erbjuder vi förstås affischer i alla de olika storlekar som våra kunder efterfrågar. Det är vanligt att en affisch endast har tryck på en av sidorna, men om man önskar få tvåsidestryck går detta alldeles utmärkt.

Kuvert

Trots digitala lösningar för meddelanden finns fortfarande ett stort antal kuvert i omlopp i vårt samhälle. Många av dessa har vi på Norrmalmstryckeriet skapat. Som kund hos oss kan du beställa kuvert av varierande storlek, utformning och färg. Vi skapar allt ifrån enkla fakturakuvert till skräddarsydda och vackert utformade kuvert. 

Böcker

Har du mycket att berätta? Då lämpar sig förmodligen en bok bättre än en folder eller en broschyr. På vårt tryckeri i Stockholm har vi lång erfarenhet av att trycka böcker av olika typer och former. Vi arbetar både med pocketböcker och inbundna böcker med varierande sidantal. Våra experter hjälper gärna till med rekommendationer gällande material, omslag och omfång inför boktrycket.

Storformat

Som företag och varumärke är det viktigt att sticka ut bland konkurrenter. På en mässa eller andra typer av event kan det därför vara helt avgörande att ha trycksaker av större mått. Sådana storformat passar sig också bra i foajéer, receptioner och andra öppna platser där du vill att varumärket ska ses av förbipasserade. På Norrmalmstryckriet tar vi fram mängder av olika trycksaker i storformat, bland annat rollups, vepor, banderoller, butiksinredning, mässmaterial, tavlor och större affischer. Beroende på om de ska användas inomhus eller utomhus är olika material att föredra. Om du har några frågor om storformat är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se!

Stockholms bästa tryckeri

Det finns inte enbart en egenskap som utgör ett förstklassigt tryckeri. Det finns flera. På Norrmalmstryckeriet arbetar vi efter att leverera både produkter och service som överensstämmer med nedanstående kvaliteter.

Personlighet

Vi strävar alltid efter att vara ständigt tillgängliga för våra kunder och samarbetspartners. Vår övertygelse är att personliga möten och god dialog leder till lyckade samarbeten åt båda håll. Som kund hos oss kan du alltid räkna med ett trevligt och personligt bemötande. 

Engagemang

De flesta tryckerier använder sig av liknande tekniker och maskiner. Vad som däremot skiljer sig väsentligt mellan olika tryckerier är människorna bakom spakarna. Vi brinner för att projektleda uppdrag för våra kunder och gör alltid vårt allra yttersta för att leverera bästa möjliga resultat. 

Kunnighet

På Norrmalmstryckeriet arbetar några av Sveriges mest erfarna maskinoperatörer inom grafisk industri. Vi är stolta över att vara ett litet tryckeri med högkompetent personal och korta beslutsvägar.

Trygghet

Vi är övertygade om att trygghet är A och O i alla lyckade samarbeten. Därför strävar vi alltid efter att se till att kunden får vad som utlovats. Ett tryggt bemötande följs av ett arbete som håller hög kvalitet och som levereras på utsatt tid. Vi utför regelbundet kvalitetskontroller och förbättringsarbeten på alla arbeten.

Skriv ut blogg som bok

Bloggen har blivit ett väsentligt informationsmedium i vår tid. Rätten till egen åsikt gäller här och alla kan öppna sin egen blogg och dela denna åsikt med världen.
Sammanfatta de valda texterna i en PDF-fil och sätt ihop rätt utrustning. Vi skriver ut din blogg från en kopia och utan en minsta orderkvantitet. Om du också vill publicera din bok kan du använda en ISBD för att beställa den online och offline i hela den svenska bokhandeln. Med print-on-demand -teknik, produceras boken enbart vid beställning.

Hur kan jag förvandla min blogg till en PDF?

Om du vill skriva ut en bloggbok behöver du en kopia av din blogg som PDF. För WordPress finns det några plugins som du kan använda för att konvertera din blogg till en PDF. Det är dock mer meningsfullt att ladda ner din blogg och designa den själv. Välj bara det maximala antalet inlägg (blognamn.com/search?max-results=500) och spara hela sidan med din webbläsare. Du kan sedan öppna och redigera sidan i Word och enkelt spara den som en PDF.
Många bloggplattformar erbjuder också möjligheten att exportera innehållet i bloggen direkt. Du kan sedan helt enkelt kopiera innehållet i XML till ett Word-dokument med en textredigerare.

Tryckeri Danderyd  

Tryckeri Täby

Tryckeri Sollentuna

Tryckeri Stockholm

 

Kontakta oss!

Är du intresserad av att komma i kontakt med ett av de bästa och mest erfarna tryckerierna i Stockholm? Ring Norrmalmstryckeriet på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se redan idag!

Kom förbi oss på Hammarbacken 4A i Häggvik, Sollentuna!

banner
KUNDCASE
SALT

Norrmalmstryckeriet / Sandvikens Tryckeri har varit Memiras helhetsleverantör för trycksaker under lång tid.

LÄS MER

Trycktjänster för varje behov

Här ser du ett urval av våra tjänster, men kom ihåg att du kan fråga oss om allt vad gäller tryck. Från början till slut.

 • "Norrmalms tryckeriet är en trygg och professionell partner. Trycket håller alltid absoluta världsklass och kommer på utlovad tid. Med andra ord, helt perfekt. ”

  Patrick Kämpe Jajja Media Group AB
 • "Norrmalmstryckeriet är en trygg och kunnig samarbetspartner som alltid levererar på topp, dessutom till vettiga priser.”

  Björn Jansson, Projektledare Repro 8
 • "De har en suverän förmåga att hitta tryckekonomiska lösningar på våra kreativa idéer.”

  Susanne Fridolfsson, VD Gomorron Reklambyrå
 • Vi har valt att samarbeta med Norrmalmstryckeriet eftersom de alltid levererar mer än man förväntar sig. Det är inte alla tryckerier som både kan se helheten i en produktion och samtidigt ha koll på detaljer i en trycksak. Jag brukar hänvisa till när de ringde mig och påpekade att ett ord i en flersidig broschyr var felstavat. Det är service!

  Olov Wetterlund, Marknadsassistent Mitsubishi Motors / MMC Bilar Sverige AB
 • "De visar gång på gång en service- och kvalitetsförmåga som passar våra höga krav"

  Jesper Odelius, COO Set Up AB
[wpforms id="641"]
<div class="wpforms-container wpforms-container-full" id="wpforms-641"><form id="wpforms-form-641" class="wpforms-validate wpforms-form" data-formid="641" method="post" enctype="multipart/form-data" action="/tryckeri-stockholm/" data-token="e66226a9393d977a2ac03033bf9afb4f"><noscript class="wpforms-error-noscript">Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.</noscript><div class="wpforms-field-container"><div id="wpforms-641-field_4-container" class="wpforms-field wpforms-field-email" data-field-id="4"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-641-field_4">E-post eller telefon <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="email" id="wpforms-641-field_4" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][4]" required></div><div id="wpforms-641-field_8-container" class="wpforms-field wpforms-field-number" data-field-id="8"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-641-field_8">Upplaga (antal ex)</label><input type="number" pattern="\d*" id="wpforms-641-field_8" class="wpforms-field-medium" name="wpforms[fields][8]" ></div><div id="wpforms-641-field_5-container" class="wpforms-field wpforms-field-textarea" data-field-id="5"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-641-field_5">Beskriv uppdrag</label><textarea id="wpforms-641-field_5" class="wpforms-field-large" name="wpforms[fields][5]" ></textarea></div><div id="wpforms-641-field_2-container" class="wpforms-field wpforms-field-hidden" data-field-id="2"><input type="hidden" id="wpforms-641-field_2" name="wpforms[fields][2]" value="Tryckeri Stockholm"></div></div><div class="wpforms-field wpforms-field-hp"><label for="wpforms-641-field-hp" class="wpforms-field-label">Email</label><input type="text" name="wpforms[hp]" id="wpforms-641-field-hp" class="wpforms-field-medium"></div><div class="wpforms-submit-container"><input type="hidden" name="wpforms[id]" value="641"><input type="hidden" name="wpforms[author]" value="1"><input type="hidden" name="wpforms[post_id]" value="866"><button type="submit" name="wpforms[submit]" id="wpforms-submit-641" class="wpforms-submit" data-alt-text="skickar..." data-submit-text="Skicka" aria-live="assertive" value="wpforms-submit">Skicka</button></div></form></div> <!-- .wpforms-container -->
[wpforms id="639"]
<div class="wpforms-container wpforms-container-full" id="wpforms-639"><form id="wpforms-form-639" class="wpforms-validate wpforms-form" data-formid="639" method="post" enctype="multipart/form-data" action="/tryckeri-stockholm/" data-token="c17095f148917c7db89c5dcf90197713"><noscript class="wpforms-error-noscript">Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.</noscript><div class="wpforms-field-container"><div id="wpforms-639-field_0-container" class="wpforms-field wpforms-field-name" data-field-id="0"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-639-field_0">Namn <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="text" id="wpforms-639-field_0" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][0]" required></div><div id="wpforms-639-field_3-container" class="wpforms-field wpforms-field-name" data-field-id="3"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-639-field_3">Telefonnummer <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="text" id="wpforms-639-field_3" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][3]" required></div><div id="wpforms-639-field_2-container" class="wpforms-field wpforms-field-textarea" data-field-id="2"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-639-field_2">Meddelande <span class="wpforms-required-label">*</span></label><textarea id="wpforms-639-field_2" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][2]" required></textarea></div></div><div class="wpforms-field wpforms-field-hp"><label for="wpforms-639-field-hp" class="wpforms-field-label">Comment</label><input type="text" name="wpforms[hp]" id="wpforms-639-field-hp" class="wpforms-field-medium"></div><div class="wpforms-submit-container"><input type="hidden" name="wpforms[id]" value="639"><input type="hidden" name="wpforms[author]" value="1"><input type="hidden" name="wpforms[post_id]" value="866"><button type="submit" name="wpforms[submit]" id="wpforms-submit-639" class="wpforms-submit" data-alt-text="Skickar..." data-submit-text="Skicka" aria-live="assertive" value="wpforms-submit">Skicka</button></div></form></div> <!-- .wpforms-container -->
[wpforms id="313"]
<div class="wpforms-container wpforms-container-full" id="wpforms-313"><form id="wpforms-form-313" class="wpforms-validate wpforms-form" data-formid="313" method="post" enctype="multipart/form-data" action="/tryckeri-stockholm/" data-token="667b4b0bbeff0614b3bf7ea3f53f5ba8"><noscript class="wpforms-error-noscript">Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.</noscript><div class="wpforms-field-container"><div id="wpforms-313-field_4-container" class="wpforms-field wpforms-field-email" data-field-id="4"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-313-field_4">E-postadress och telefon <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="email" id="wpforms-313-field_4" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][4]" required></div><div id="wpforms-313-field_5-container" class="wpforms-field wpforms-field-textarea" data-field-id="5"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-313-field_5">Meddelande <span class="wpforms-required-label">*</span></label><textarea id="wpforms-313-field_5" class="wpforms-field-large wpforms-field-required" name="wpforms[fields][5]" required></textarea></div><div id="wpforms-313-field_2-container" class="wpforms-field wpforms-field-hidden" data-field-id="2"><input type="hidden" id="wpforms-313-field_2" name="wpforms[fields][2]" value="Tryckeri Stockholm"></div></div><div class="wpforms-field wpforms-field-hp"><label for="wpforms-313-field-hp" class="wpforms-field-label">Comment</label><input type="text" name="wpforms[hp]" id="wpforms-313-field-hp" class="wpforms-field-medium"></div><div class="wpforms-submit-container"><input type="hidden" name="wpforms[id]" value="313"><input type="hidden" name="wpforms[author]" value="1"><input type="hidden" name="wpforms[post_id]" value="866"><button type="submit" name="wpforms[submit]" id="wpforms-submit-313" class="wpforms-submit" data-alt-text="skickar..." data-submit-text="Skicka" aria-live="assertive" value="wpforms-submit">Skicka</button></div></form></div> <!-- .wpforms-container -->