Tryckeri Sollentuna

Tryckeri Sollentuna

Välkommen till Norrmalmstryckeriet – Ett tryckeri i Sollentuna som levererar     mängder av olika tryckeritjänster till bra priser. Vi har bred kunskap och många års erfarenhet av att arbete med grafiskt tryck av olika slag och på olika material. Bland våra kunder finns alltifrån stora organisationer till små och stora företag.

Vill du komma i kontakt med vårt tryckeri i Sollentuna med en gång? Kontakta oss på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se så svarar vi på dina frågor! Vill du besöka oss? Kom till oss på Hammarbacken 4A i Häggvik, Sollentuna!

Tryckeri i Sollentuna med kunden i fokus

På Norrmalmstryckeriet har vi alltid som mål att leverera efter våra kunders önskemål. Denna inställning har gjort oss till ett av de mest välrenommerade tryckerierna i hela Sollentuna  Som kund på vårt tryckeri i Sollentuna kan du räkna med att bli assisterad redan från första stund om så önskas. Från planeringsstadie och utformning av prototyp till produktion och leverans.

Tryckeri i Sollentuna – Engagemang & Service

Det är viktigt för oss att kunna leverera resultat till alla kunder oavsett deras specifika önskemål. Därför ser vi till att erbjuda helhetslösningar och projektledning för alla kunder som önskar ta del av vår expertis. Kundens trygghet kommer alltid i första rummet. Vi ser det därför som en självklarhet att alltid leverera produkter av högsta möjliga kvalitet och på utsatt tid.

Norrmalmstryckeriet tillhör inte de allra största tryckerierna i Sollentuna  men vi kan garantera att vi är bland de mest hängivna och genuina firmorna i hela branschen. Vi tror på personliga möten, transparenta kundsamarbeten och god service. Som kund hos vårt tryckeri i Sollentuna kan du alltid räkna med att få ett trevligt bemötande och ett genuint engagemang för ditt projekt!

Tryckeri i Sollentuna - Kunskap & Erfarenhet

På vårt tryckeri i Sollentuna arbetar några av de mest erfarna tryckarna i branschen. Vår långa erfarenhet inom grafisk industri har gjort oss till en pålitlig leverantör av trycksaker i staden och dess omnejd. Det är vi mycket stolta över. Vi må vara ett relativt litet tryckeri Stockholm  men alla som arbetar hos oss har oerhört hög kompetens. Detta gör att vi alltid kan leverera bästa möjliga resultat på ett så tidseffektivt sätt som möjligt. Vi tummar aldrig någonsin på kvaliteten.

Tryckeri i Sollentuna med Projektbredd, Kundbredd & Produktbredd

För att kunna vara ett tryckeri i Sollentuna som erbjuder helhetslösningar måste man ha en bred verksamhet. På Norrmalmstryckeriet vet vi att kunders önskemål kan se väldigt olika ut beroende på i vilket syfte trycksakerna ska användas. Vi är därför väl förberedda på projekt av mycket olika typ och omfattning. 

Projektbredd

Oavsett vilken omfattning som just ditt projekt har så garanterar vi att vi kan hjälpa dig. Vi har erfarenhet av att leverera trycksaker för alla olika syften. Från små kuvert till gigantiska fasadvepor!

Hur ser ditt projekt ut? Ring vårt tryckeri i Sollentuna på telefonnummer 08-96 01 35 eller skriv till oss på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se och berätta mer. 

Kundbredd

Söker du tryckeri i Sollentuna som representant för en liten firma? Eller tillhör du kanske ett större företag som behöver hjälp med trycksaker inför ett event? Oavsett hur stor den organisation som du företräder är kommer vi att se till att du får vad du efterfrågar. På vårt tryckeri i Sollentuna har vi lång erfarenhet av att arbeta med företag av varierande storlek. Det kan handla om allt ifrån mindre trycksaker så som inbjudningskort, visitkort eller flyers till större grafiska arrangemang. 

Ring vårt tryckeri i Sollentuna på 08-96 01 35 eller skriv till vår mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se och berätta vad du behöver!

Produktbredd

Efter att ha varit verksamma som tryckeri i Sollentuna under lång tid vet vi att önskemålen hos kunderna tillika variationen hos projekten varierar. Genom åren har vi ständigt fått lära oss nya tekniker och maskiner samt bredda vårt utbud av produkter ytterligare. Idag är vi oerhört stolta över att kunna erbjuda en mycket bred produktkatalog till våra kunder. Tillsammans med vår kunskap i branschen möjliggör den för oss att erbjuda kunderna kvalitet i alla led. Från planering och konsultation till leverans av högkvalitativa produkter i liten eller stor skala. På vårt tryckeri i Sollentuna arbetar vi dessutom både med offsettryck, digitaltryck, storformat och distribution. Detta för att kunna leverera utefter våra kunders specifika önskemål. 

Reklamblad

”Less is more” brukar det heta. Detta uttryck passar utmärkt i beskrivningen av en av de vanligaste trycksakerna som vårt tryckeri i Sollentuna levererar. Reklambladet är ett klassiskt medel för att leverera grafisk kommunikation på. Det är ett ovikt pappersark som kan vara precis så litet eller stort som kunden önskar. Vanligen kallas blad som är 50×70 cm eller mer för affischer, men i själva verket är dessa också reklamblad, om än med stora mått. När vi får beställningar på reklamblad till vårt tryckeri i Sollentuna frågar vi alltid om tryck. Kunden får då välja om hen önskar färgtryck enbart på en sida eller på båda. 

Foldrar

Vik ett reklamblad på mitten en gång och plötsligt står du med en potentiell folder i handen. Detta är ett mycket populärt format som passar för många olika syften. Det är särskilt vanligt med folderlösningar för företag som vill marknadsföra sig på olika evenemang. På vårt tryckeri i Sollentuna skapar vi foldrar av varierande storlek och utförande för att matcha alla önskemål. De vanligaste beställningarna av denna typ som vi får in till tryckeriet i Sollentuna är att göra folder av ett A4-ark. Detta ger en folder bestående av 4 sidor i storlek A5. En stor fördel med den här typen av trycksaker är att de är förhållandevis billiga. Folderns låga pris beror delvis på att tryckeriet i Sollentuna inte behöver arbeta med klammer eller lim. Den håller nämligen ihop och är stabil utan hjälpmedel!

Broschyr

Förhållandevis många av de som söker sig till vårt tryckeri i Sollentuna blandar ihop broschyr med folder. Vi klandrar dem inte. Foldern och broschyren är besläktade men det finns vissa komponenter som skiljer de båda åt. Till att börja med så har broschyren absolut minst 8 sidor. Allt som oftast använder vi metallklammer för att sätta samman broschyrer på vårt tryckeri i Sollentuna  Ibland är lim att föredra för att se till att broschyren inte trillar isär. Lim lämpar sig framförallt då sidantalet går upp väsentligt. Som kund hos vårt tryckeri i Sollentuna är verken sidantal eller bindning någonting som man behöver fundera över. Experterna på Norrmalmstryckeriet har arbetat med broschyrer under många år och vet vad som krävs!

Mappar

Få människor saknar erfarenhet av att använda mappar. Det handlar om en trycksak vars huvudsakliga syfte är att förvara andra trycksaker helt enkelt. Den här typen av trycksak är fortsatt mycket populär, trots att samhället generellt blir mindre pappersberoende. På vårt tryckeri i Sollentuna får vi ofta in beställningar av mappar av olika slag. Ofta handlar det om att företag och organisationer vill kunna hålla koll på sina viktiga papper. Vårt tryckeri i Sollentuna hjälper dig oavsett om du representerar ett stort eller litet företag

Form

Gällande mapparnas form så finns det olika vägar att gå. De flesta tänker säkert på en trycksak i A4-storlek när de hör ordet ”mapp”. Detta är tveklöst den mest populära utformningen, och den storlek man ofta beställer på vårt tryckeri i Sollentuna  Men faktum är att man egentligen kan skapa mappar av alla möjliga storlekar. Den näst vanligaste storleken på mappar är A5. Norrmalmstorgstryckeriet i Sollentuna är ett tryckeri som anpassar produktionen efter kundens önskemål. Om du önskar få en mapp i betydligt mindre eller betydligt större skala än de vanligaste. Då ska du också få det! 

Tryck

En mapp fungerar som vilken trycksak som helst när det gäller färg och tryck. Som mapp-handlande kund på vårt tryckeri i Sollentuna får man välja hur man vill ha det. Vill man ha färg och tryck enbart på utsidan? Eller är det kanske insidan som är viktigast att förse med ett fint tryck? Kanske båda två? Eller kanske ingen? Du vet såklart bäst hur du vill att din mapp ska se ut. Experterna på vårt tryckeri i Sollentuna hjälper däremot gärna till med konsultation om så önskas.

Affischer/Posters

Man kan säga att en affisch är ett reklamblad fast i en större storlek. När bladet blir så stort som A2 brukar de allra flesta snarare använda just ordet affisch för att beskriva trycksaken. De allra flesta som beställer affischer av vårt tryckeri i Sollentuna beställer i storlekarna 50×70 respektive 70×100. Detta är, och har länge varit, klassiska mått för just den här typen av trycksaker. Det är bra att det finns standardmått eftersom det möjliggör för inramning. Många av de ramar för affischer som säljs i butiker och på nätet har just dessa mått. Norrmalmstorgstryckeriet i Sollentuna är dock ett tryckeri som följer kundens begäran slaviskt. Önskas en affisch i annan storlek än standardmåtten, då ordnar vi det! Vi kan i praktiken ordna vilken storlek som helst. Från minimala trycksaker till enorma. Förutsatt att vår tryckpress kan hantera den större storleken förstås. Ett särdrag hos affischer jämfört med andra trycksaker är deras tryck. De allra flesta affischer som vi tar fram på vårt tryckeri i Sollentuna har nämligen bara tryck på en sida. Detta gäller generellt för den här typen av trycksaker. Oftast är syftet med en affisch att sätta upp den på en plan yta. Ett syfte som naturligtvis gör att tvåsidestryck är överflödigt. 

Kuvert

Bland de många olika beställningar som vi får in till vårt tryckeri i Sollentuna är kuvert en av de mest populära trycksakerna. Trots att digitaliseringen har lett till minskad förekomst av fysiska brev är efterfrågan fortsatt stor. Mängder av företag behöver kunna skicka papper i form av fakturor, kontrakt, erbjudanden och mycket mer. Den allra vanligaste typen av kuvert som vi skapar på vårt tryckeri i Sollentuna är klassiska C-format. Kuvert av denna typ syftar till att kunna bära ett vikt A4-ark. Vi kallar dessa för standardkuvert, och de är funktionella men ofta ganska enkla och tråkiga. Många människor tror att detta är den enda typ av kuvert som finns att tillgå hos ett tryckeri i Sollentuna  Så är alltså inte fallet. Norrmalmstryckeriet är ett tryckeri i centrala Sollentuna som levererar kuvert av olika storlek, färg och form.

Olika syften

De beställningar på kuvert som inkommer till vårt tryckeri i Sollentuna varierar ofta kraftigt. Ofta handlar det om beställningar av stor kvantitet då företag exempelvis ska skicka ut fakturor. I andra fall kan det handla om inbjudningar till olika evenemang. Då vill man ofta ha ett kuvert av en finare variant, och gärna med en färg som gör att det avviker från mängden.

I vilket syfte behöver du kuvert? Kontakta vårt tryckeri i Sollentuna och berätta om hur dina planer går. Våra experter har mångårig erfarenhet av att producera kuvert och hjälper gärna till med konsultation. 

Du når oss på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se!

Förslutning

Om du aldrig tidigare har gjort en beställning på kuvert hos ett tryckeri i Sollentuna har du sannolikt inte reflekterat över detta. Det finns olika typer av förslutningar för kuvert, och du kommer att behöva ta ställning till vilken som passar dig. En typ av förslutning sker i form av en så kallad täckremsa. Detta innebär att man genom att dra bort en remsa tar fram ett klister som försluter kuvertet. En annan väldigt vanlig förslutningsmetod på de kuvert som produceras på vårt tryckeri i Sollentuna är fukthäftning. Har du någon gång slickat på ett kuvert för att få det att förslutas? Då vet du vad vi pratar om!

Så vilken typ av kuvert ska du välja? Det beror på vad du föredrar! Om du vill veta mer om hur du kan tänka kring kuvert är du välkommen att kontakta vårt tryckeri i Sollentuna  Vi finns på telefonnummer 08-96 01 35 och på email på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se!

Tips

Det är dumt att låta kuvert förfalla, och därför bör man inte ha dem liggandes allt för länge. ”Vadå, kuvert är väl ingen färskvara?” tänker ni kanske. Men faktum är att självslutande kuvert tenderar att torka och bli dåliga efter ungefär ett halvår. Därför rekommenderar vi att man gör beställningar på vårt tryckeri i Sollentuna med ett tätare intervall. Detta minskar risken för att kuverten blir obrukbara!

Vill du verkligen att ditt kuvert ska sticka ut och vara unikt utformat? Då har vi det mycket som du kan göra och som experterna på vårt tryckeri i Sollentuna gärna hjälper till med! Man kan exempelvis limma ihop kuvertet på olika sätt. Tänk även fritt gällande färg, tryck och form. Kuvert ser ofta likadana ut, och det ökar dina chanser för att få sticka ut med just ditt kuvert! 

Kontakta oss på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se så berättar vi mer!

Böcker

För den som känner att hen har mycket att säga är bok naturligtvis en bra form att uttrycka sig i. Norrmalmstryckeriet i Sollentuna är ett tryckeri med lång erfarenhet av att trycka böcker. Vi erbjuder olika lösningar för olika syften. Oavsett om du planerar att skriva massor av sidor eller om du vill skriva en relativt kort bok. Oavsett om du föredrar inbunden bok eller pocketformat. Bokexperterna på vårt tryckeri i Sollentuna hjälper dig!

Storformat

Planerar du en mässa? Eller ska ni kanske inreda receptionen på jobbet? På vårt tryckeri i Sollentuna sysslar vi inte bara med kuvert och mindre foldrar. Vi levererar också trycksaker i storformat. Det kan handla om banderoller, roll-ups, fasadvepor, tavlor eller affischer av varierande storlek. Om du ska locka människor blickar åt ditt håll behöver du synas, och det kan vårt tryckeri i Sollentuna hjälpa dig med.

Kontakta oss på telefonnummer 08-96 01 35 eller via mail på tryckeri@norrmalmstryckeriet.se så berättar vi mer om hur vi jobbar med storformat!

Norrmalmstorgstryckeriet – Miljösmart tryckeri

På Norrmalmstryckeriet är vi oerhört stolta över att hela verksamheten präglas av en genomgående miljömedvetenhet. Produktionen håller jämn och hög kvalitet, och är samtidigt klimatsmart. Vi lägger stort värde vid att vårt tryckeri i Sollentuna är certifierat med både med Svanen och FSC. Nedan beskriver vi närmare vad detta betyder:

Svanenmärkt tryckeri i Sollentuna

De flesta känner igen uttrycket att någonting är Svanenmärkt. Många känner däremot inte till vad det innebär att ett tryckeri i Sollentuna har denna märkning. Ett tryckeri i Sollentuna som fått denna utmärkelse driver en icke-miljöbelastande produktion. Detta gäller huvudsakligen hur man arbetar med tryckpress, papper och kemikalier. Förutom att vara gynnsamt för miljön så leder detta också till en bättre arbetsmiljö för de anställda. På vårt tryckeri i Sollentuna arbetar vi aktivt med återvinning och hållbarhet.

FSC-certifikat för vårt tryckeri i Sollentuna

Ett annat certifikat som vi gärna stoltserar med är vårt godkännande av FSC, Forest Stewardship Council. Detta är en spårbarhetscertifiering som innebär att man kan visa att det träd materialet utvinns ifrån kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk.

banner
KUNDCASE
SALT

Norrmalmstryckeriet / Sandvikens Tryckeri har varit Memiras helhetsleverantör för trycksaker under lång tid.

LÄS MER

Trycktjänster för varje behov

Här ser du ett urval av våra tjänster, men kom ihåg att du kan fråga oss om allt vad gäller tryck. Från början till slut.

 • "Norrmalms tryckeriet är en trygg och professionell partner. Trycket håller alltid absoluta världsklass och kommer på utlovad tid. Med andra ord, helt perfekt. ”

  Patrick Kämpe Jajja Media Group AB
 • "Norrmalmstryckeriet är en trygg och kunnig samarbetspartner som alltid levererar på topp, dessutom till vettiga priser.”

  Björn Jansson, Projektledare Repro 8
 • "De har en suverän förmåga att hitta tryckekonomiska lösningar på våra kreativa idéer.”

  Susanne Fridolfsson, VD Gomorron Reklambyrå
 • Vi har valt att samarbeta med Norrmalmstryckeriet eftersom de alltid levererar mer än man förväntar sig. Det är inte alla tryckerier som både kan se helheten i en produktion och samtidigt ha koll på detaljer i en trycksak. Jag brukar hänvisa till när de ringde mig och påpekade att ett ord i en flersidig broschyr var felstavat. Det är service!

  Olov Wetterlund, Marknadsassistent Mitsubishi Motors / MMC Bilar Sverige AB
 • "De visar gång på gång en service- och kvalitetsförmåga som passar våra höga krav"

  Jesper Odelius, COO Set Up AB
[wpforms id="641"]
<div class="wpforms-container wpforms-container-full" id="wpforms-641"><form id="wpforms-form-641" class="wpforms-validate wpforms-form" data-formid="641" method="post" enctype="multipart/form-data" action="/tryckeri-sollentuna/" data-token="69d5b03098d98161bc212eced570ca53"><noscript class="wpforms-error-noscript">Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.</noscript><div class="wpforms-field-container"><div id="wpforms-641-field_4-container" class="wpforms-field wpforms-field-email" data-field-id="4"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-641-field_4">E-post eller telefon <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="email" id="wpforms-641-field_4" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][4]" required></div><div id="wpforms-641-field_8-container" class="wpforms-field wpforms-field-number" data-field-id="8"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-641-field_8">Upplaga (antal ex)</label><input type="number" pattern="\d*" id="wpforms-641-field_8" class="wpforms-field-medium" name="wpforms[fields][8]" ></div><div id="wpforms-641-field_5-container" class="wpforms-field wpforms-field-textarea" data-field-id="5"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-641-field_5">Beskriv uppdrag</label><textarea id="wpforms-641-field_5" class="wpforms-field-large" name="wpforms[fields][5]" ></textarea></div><div id="wpforms-641-field_2-container" class="wpforms-field wpforms-field-hidden" data-field-id="2"><input type="hidden" id="wpforms-641-field_2" name="wpforms[fields][2]" value="Tryckeri Sollentuna"></div></div><div class="wpforms-field wpforms-field-hp"><label for="wpforms-641-field-hp" class="wpforms-field-label">Email</label><input type="text" name="wpforms[hp]" id="wpforms-641-field-hp" class="wpforms-field-medium"></div><div class="wpforms-submit-container"><input type="hidden" name="wpforms[id]" value="641"><input type="hidden" name="wpforms[author]" value="1"><input type="hidden" name="wpforms[post_id]" value="892"><button type="submit" name="wpforms[submit]" id="wpforms-submit-641" class="wpforms-submit" data-alt-text="skickar..." data-submit-text="Skicka" aria-live="assertive" value="wpforms-submit">Skicka</button></div></form></div> <!-- .wpforms-container -->
[wpforms id="639"]
<div class="wpforms-container wpforms-container-full" id="wpforms-639"><form id="wpforms-form-639" class="wpforms-validate wpforms-form" data-formid="639" method="post" enctype="multipart/form-data" action="/tryckeri-sollentuna/" data-token="e5ab5128c2a5e79f8028e283947d9a57"><noscript class="wpforms-error-noscript">Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.</noscript><div class="wpforms-field-container"><div id="wpforms-639-field_0-container" class="wpforms-field wpforms-field-name" data-field-id="0"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-639-field_0">Namn <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="text" id="wpforms-639-field_0" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][0]" required></div><div id="wpforms-639-field_3-container" class="wpforms-field wpforms-field-name" data-field-id="3"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-639-field_3">Telefonnummer <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="text" id="wpforms-639-field_3" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][3]" required></div><div id="wpforms-639-field_2-container" class="wpforms-field wpforms-field-textarea" data-field-id="2"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-639-field_2">Meddelande <span class="wpforms-required-label">*</span></label><textarea id="wpforms-639-field_2" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][2]" required></textarea></div></div><div class="wpforms-field wpforms-field-hp"><label for="wpforms-639-field-hp" class="wpforms-field-label">Phone</label><input type="text" name="wpforms[hp]" id="wpforms-639-field-hp" class="wpforms-field-medium"></div><div class="wpforms-submit-container"><input type="hidden" name="wpforms[id]" value="639"><input type="hidden" name="wpforms[author]" value="1"><input type="hidden" name="wpforms[post_id]" value="892"><button type="submit" name="wpforms[submit]" id="wpforms-submit-639" class="wpforms-submit" data-alt-text="Skickar..." data-submit-text="Skicka" aria-live="assertive" value="wpforms-submit">Skicka</button></div></form></div> <!-- .wpforms-container -->
[wpforms id="313"]
<div class="wpforms-container wpforms-container-full" id="wpforms-313"><form id="wpforms-form-313" class="wpforms-validate wpforms-form" data-formid="313" method="post" enctype="multipart/form-data" action="/tryckeri-sollentuna/" data-token="cec14c3a20ff644b6ae44993640164b0"><noscript class="wpforms-error-noscript">Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.</noscript><div class="wpforms-field-container"><div id="wpforms-313-field_4-container" class="wpforms-field wpforms-field-email" data-field-id="4"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-313-field_4">E-postadress och telefon <span class="wpforms-required-label">*</span></label><input type="email" id="wpforms-313-field_4" class="wpforms-field-medium wpforms-field-required" name="wpforms[fields][4]" required></div><div id="wpforms-313-field_5-container" class="wpforms-field wpforms-field-textarea" data-field-id="5"><label class="wpforms-field-label" for="wpforms-313-field_5">Meddelande <span class="wpforms-required-label">*</span></label><textarea id="wpforms-313-field_5" class="wpforms-field-large wpforms-field-required" name="wpforms[fields][5]" required></textarea></div><div id="wpforms-313-field_2-container" class="wpforms-field wpforms-field-hidden" data-field-id="2"><input type="hidden" id="wpforms-313-field_2" name="wpforms[fields][2]" value="Tryckeri Sollentuna"></div></div><div class="wpforms-field wpforms-field-hp"><label for="wpforms-313-field-hp" class="wpforms-field-label">Phone</label><input type="text" name="wpforms[hp]" id="wpforms-313-field-hp" class="wpforms-field-medium"></div><div class="wpforms-submit-container"><input type="hidden" name="wpforms[id]" value="313"><input type="hidden" name="wpforms[author]" value="1"><input type="hidden" name="wpforms[post_id]" value="892"><button type="submit" name="wpforms[submit]" id="wpforms-submit-313" class="wpforms-submit" data-alt-text="skickar..." data-submit-text="Skicka" aria-live="assertive" value="wpforms-submit">Skicka</button></div></form></div> <!-- .wpforms-container -->